Sastojci:
1 jaje
15 dag brašna
10 dag margarina
malo soli
žlica hladne vode (ako je presuho)
Zamjesi se, zamota u foliju i stoji pola sata u frižideru
Tijesto se stavlja u male kalupiće (od košarica) i peče se kratko u pećnici
Fila:
jaje, kiselo vrhnje, šunka, sir, poriluk
Poriluk se malo dinsta na ulju i doda ostalim sastojcima . Smjesa se stavlja u ispečene i izvađene iz kalupa košarice. Još se na kratko (oko 15 min) stavi u pećnicu (dok se sir otopi)
1 jaje
15 dag brašna
10 dag margarina
malo soli
žlica hladne vode (ako je presuho)
Zamjesi se, zamota u foliju i stoji pola sata u frižideru
Tijesto se stavlja u male kalupiće (od košarica) i peče se kratko u pećnici
Fila:
jaje, kiselo vrhnje, šunka, sir, poriluk
Poriluk se malo dinsta na ulju i doda ostalim sastojcima . Smjesa se stavlja u ispečene i izvađene iz kalupa košarice. Još se na kratko (oko 15 min) stavi u pećnicu (dok se sir otopi)
2 komentara:
Jako dobro.
Nadjev sam koristila kao temu u nabujku od riže.
Kao što već rekoh...
Iskoristila sam nadjev kao temu u nabuku koji sam radila s rižom.
Bilo je mmmmmmm! :prostopoliz:
Objavi komentar